SYSCO opnår Service Expertise på Oracle Database til Oracle Cloud

SYSCO kan nu officelt som de første og eneste i Norden kalde sig for 'Service Experts in Oracle Database to Oracle Cloud'. Vi er meget stolte af, at være de første i Norden til at tilbyde vores kunder denne service. Hør Christian Skytt, CEO SYSCO Danmark fortælle om vores rejse hertil.
SYSCO_Oracle_Thrive_Together

Skrevet af: Redaktionen

Cloud har ændret kundernes forventninger til os som partner og derfor er vores ekspertise inden for Oracle Cloud vigtigere end nogensinde før. SYSCO arbejder på daglig basis på at levere den mest optimale service for hver enkelt kunde. 

Med mere end 20 go-live cloud-projekter, har vi opbygget en exceptionel erfaring med Oracle Cloud. Vores processer er velafprøvede igennem mange år og opgaverne bliver varetaget af top certificerede og kompetente konsulenter i Danmark og resten af Norden. 

Hør hvordan vi tømte Finanssektorens Arbejdsgiverforenings serverrum >

Med vores service ekspertise kan vi hjælpe virksomheder gennem hele deres livscyklus lige fra migrering af forretningskritiske systemer til Oracle Cloud til efterfølgende overvågning, drift og vedligehold. 

VI hjælper dig igennem hele processen fra migrering til drift med vores Lift and Improve-service >

Vores konsulenter leverer en gennemsigtig og objektiv rådgivning, hvilket bidrager til innovative løsninger, som gavner din virksomhed. Vi kan stå inde for, at alt vi leverer er gennemarbejdet idet vores kerne værdi bygger på høj faglighed. Udover et højt niveau af certificeringer hos vores konsulenter, kan vi også bistå med rådgivning omkring valg af cloud aftale. Vi har siddet med om bordet samtlige gange og hjælper altid gerne vores kunder, når de indgår aftaler med Oracle. 

SYSCO er ISAE3000 certificeret og har altid sikkerhed i fokus, når vi løser opgaver for vores kunder.Det betyder, at vi årligt bliver revideret af et revisionsfirma for at sikre, at vi lever op til de vores egne processer og de standarder, som branchen, kunderne og lovgivningen kræver.

Du kan derfor som kunde altid føle dig tryg ift. om dine data bliver behandlet korrekt hos os.

o-service-prtnr-OracleDatabasetoOracleCloud-EMEA-Nordics-clr-rgb

Vil du høre mere om, hvad det kan betyde for din forretning? Tag kontakt med os og få en uforpligtende snak?

KONTAKT CHRISTIAN