SYSCO opnår Service Expertise i Oracle Cloud Platform Data Management

Service Expertise in Oracle Cloud Platform Data Management

SYSCO kan nu officelt som de første i Norden kalde sig for eksperter inden for Oracle Cloud Platform Data Management. Vi er meget stolte af, at være de første i Norden til at tilbyde vores kunder denne service omkring Data Management.

Skrevet af: Redaktionen

Behovet for Data Management har ændret kundernes forventninger til os som partner og derfor er vores ekspertise inden for Oracle Cloud Platform Data Management vigtigere end nogensinde før. Ved brug af Data Management hjælper SYSCO kunderne på deres forretningstransformation til skyen igennem hele processen fra start til slut. Data Managenet er med til at skabe stor værdi for kundernes forretning, når de beslutter at flytte til Oracle Cloud.

Med ekspertisen inden for Oracle Cloud Platform Data Management kan SYSCO i endnu højere grad tilbyde services inden for Data Management, Data Integration, Business Analytics og Cloud at Customer. Vi ser frem til at hjælpe endnu flere kunder sikkert igennem deres rejse til skyen. 

Læs om hvordan vores konsulenter kan hjælpe dig med Data Integration >

o-service-prtnr-OracleCloudPlatformDataManagement-EMEA-Nordics-clr-rgb 

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med Data Management og hvad det kan betyde for din forretning? Tag kontakt med os og få en uforpligtende snak.

KONTAKT CHRISTIAN