SYSCO har flest Oracle Cloud-projekter i Norden

Christian-Skytt-SYSCO-Hans-Olav-Hamran-Oracle

Oracles cloud-platform, Oracle Cloud Infrastructure (OCI), har sat fart i cloudmigrationen hos mange af de tungeste og mest kritiske forretningssystemer fra store virksomheder i hele Skandinavien og SYSCO er den Oracle-partner, som hjælper flest af dem ud i skyen. Læs hvorfor Oracle og SYSCO er så succesrige med deres cloud-projekter.

Skrevet af: Redaktionen

Cloud-platformen Oracle Cloud Infrastructure (OCI) er så solid, at både forretnings- og samfundskritiske systemer kører sikkert og stabilt. OCI skalerer efter behov og sikrer sig mod ondsindede angreb. Fra kvartal til kvartal vokser antallet af virksomheder, som flytter til OCI i en stadigt stigende hastighed. Den stærke tilslutning skaber vækst for SYSCO, som ser en stigning på 30 procent i omsætningen i 2020 i Danmark.

Cloud-platformen vælges til samfundskritiske IT-systemer

– Oracle var måske ikke først i skyen, men da de først gik ind, gjorde de det ordentligt. Vi skal huske, at vi taler om teknologien bag nationale infrastruktursystemer, forsvarssystemer, sundhedssystemer, tunge ERP systemer, store databaser og så videre, lyder det fra Christian Skytt CEO i SYSCO Danmark

Da vi udviklede OCI, kunne vi trække på de oplevelser og fejl, som andre leverandører har oplevet tidligere på deres vej til skyen. Det har givet os muligheden for at gøre tingene lige fra bunden. Dette er en vigtig grund til, at vores kunder er så tilfredse med OCI, siger Hans Olav Hamran, nordisk chef i Oracle.

Flest Oracle Cloud-projekter i Norden

Oracles cloud-platform, Oracle Cloud Infrastructure (OCI), vinder popularitet blandt kunderne, hvilket SYSCO nyder godt af.

Oracles nordiske chef, fortæller, at SYSCO er den Oracle-partner, som i øjeblikket har flest Oracle Cloud-projekter i Skandinavien. De fleste projekter er «move and improve» hvor IT-løsninger løftes ud i skyen samtidig med at de optimeres og forbedres.

Siden midten af 2018 har SYSCO Danmark udført 30 Oracle Cloud-projekter, hvor forretningskritiske applikationer og databaser er flyttet til OCI.

- Der er ikke mange partnere, som formår at opbygge sig i både Norge, Sverige og Danmark, men vi ser, at SYSCO formår dette. Og ikke alle partnere kan påtage sig en «move and improve» rolle. Hvis man vil lykkes, skal man have solide kompetencer, siger Hans Olav Hamran.

SYSCOs gyldne trekant

For at få succes med cloud-projekter skal du have solid erfaring og være stærk inden for tre områder, siger Christian Skytt og lister:

  1. Du skal forstå kundens branche: SYSCO er specialister i de løsninger bl.a. energisektoren, finansielle og offentlige virksomheder anvender.
  2. Du skal forstå at integrere cloud- og database teknologier: SYSCO har et meget bredt og tungt kompetence miljø på Microsoft Azure, Amazon, Oracle Cloud og Apache Kafka.
  3. Du skal forstå de kritiske platforme, som kunden allerede har: SYSCO har en lang historie som det førende Oracle kompetencehus i Norden.

Kombinationen af disse tre grundsten gør SYSCO helt unik og er medvirkende til at vores omsætning er steget med 30 procent her i Danmark, siger Christian Skytt.

Læs om hvordan SYSCOs arbejder med drift- og overvågning af IT-systemer >

Læs hvad Computerworld skriver om denne sag >

SYSCO deler lige nu erfaringer direkte fra en kundens cloud-rejse

SYSCO følger i øjeblikket en ægte Oracle Cloud-migration med en af ​​sine kunder - fra start til slut. Projektet følges i realtid, og man får via videoblogs et indblik i alle de komplekse spørgsmål, som skal behandles undervejs. Find ud af mere her: The Journey to Oracle Cloud >


Vil du vide mere om, hvordan vi hjælper med cloud projekter eller ønsker du blot en uforpligtende samtale med os? 

KONTAKT OS