Ordbog om IT-Fuzz

SYSCO-teknologi-energi-ordbok-1

SYSCO har udarbejdet en ordbog med forklaringer på en række begreber og ord inden for teknologi. Hvad betyder alle disse forkortelser og hvad har de at gøre med "IT-Fuzz"? Bliv klogere på en række IT-udtryk og begreber.

Skrevet af: Redaktionen

SYSCOs vision er at opbygge et legendarisk firma for teknologiske superhelte i Norden. Med dyb brancheviden og teknologiske superkræfter forvandler vi komplekse IT-udfordringer til digitale succeshistorier effektivt og uden besvær.

Har du nogle gange været irriteret over alle de sjove bogstavsforkortelser inden for teknologi? Konstant nye eller for dig ukendte ord og udtryk, der er svære at forstå? Fuzz! Du er ikke alene. Aktører i IT-branchen forveksler ofte kunder med eksperter, som kender alle fagtermer og forkortelser på tre bogstaver. Dette er noget, vi i SYSCO vil gøre noget ved. Vi vil tilbyde nemme løsninger med klare budskaber og en hurtig vej for kunder fra problem til løsning.

«Fuzz Fighters» er en af SYSCOs værdier. Vi er problemløsere. Vi er nemme og transparente at samarbejde med, og vi gør vores ypperste for at finde den bedste løsning til at bekæmpe vores kunders daglige IT-fuzz.

For at bekæmpe fuzz har vi udarbejdet en ordbog med relevante ord og udtryk inden for teknologi. Her finder du en oversigt med mere normale forklaringer på udvalgte termer såvel som en kort beskrivelse af, hvad SYSCO gør inden for de relevante områder.

Oplysningerne i ordbogen er hentet fra Den Danske Ordbog, Den Store Danske og Wikipedia – samt fra vores egne teknologiske superhelte altså vores dygtige medarbejdere.

Vi håber, du finder ordbogen nyttig, og at den kan reducere noget af IT-fuzzet i din hverdag.

Gå til SYSCO teknologi ordbog >

Kan du ikke finde det ord, du leder efter? Send os gerne tips til ord, som du synes vi skal forklare og skrive om.

KONTAKT OS