Hybrid Cloud – det bedste af 2 verdener

WPImages-ManWaitinginAirport-1920x1080px-RGB-01

Skal valget altid falde på en 100% cloud-løsning – eller er det muligt at vælge en hybrid? Lad os starte med det nemme svar: Ja, det er muligt at komponere en hybrid-løsning med det eksisterende forretningssoftware, der giver mening for forretningen. 

Skrevet af: Redaktionen

Skyen rummer fantastiske muligheder, men det er vigtigt at kunne anerkende, at din virksomhed ikke nødvendigvis er egnet til en 100% cloud-løsning. Det handler i bund og grund om at finde den rette balance mellem mulighederne i skyen, samtidig med at fastholde den on-prem IT-struktur der giver mening og værdi for virksomheden.

For at finde netop din løsning, bør du stille dig selv følgende 3 spørgsmål inden du bestemmer dig for om du skal i skyen eller ej:

  1. Hvordan kan medarbejderne arbejde mere effektivt nu og i fremtiden?
  2. Hvor mange og hvilke teknologiske løsninger har vi i forvejen og hvilke passer til vores forretningsmodel?
  3. Hvilke cloud-løsninger kunne bidrage til mere effektivitet?

Det er altså ikke et spørgsmål om enten/eller at rykke i skyen. Men en hybrid løsning kombinerer samme fleksibilitet og nemme tilgang som en cloud-løsning med samme sikkerhedsniveau og tilpasningsmuligheder som en on-prem installation. En hybrid cloud giver dig såre simpelt det bedste fra 2 verdener.

New call-to-action

3 fordele ved hybrid cloud:

  • Nem migrering: Du skåner din IT-afdeling for en stor omvæltning, da du med en hybrid cloud kan migrere lidt efter lidt.
  • Fleksibilitet: Du kan drage fordel af nye ressourcer, når du har brug for dem.
  • Styring: Virksomheden kan bevare eksisterende infrastruktur.

Har du behov for hjælp til at forstå fordelene ved en hybrid cloud løsning? Tag fat i os, så vi sammen kan gennemgå din business case.

KONTAKT OS