Har du sikret dit databasemiljø godt nok mod datatab og nedetid?

security

Det er muligt at sikre sig mod tab af data og nedetid, men at have 100 procent oppetid kan hurtigt koste mere end man forventer. Med de rigtige løsninger og det rigtige setup kan man dog sikre de vigtigste data og afbalancere omkostningerne og krav til oppetid - fornuftigt og økonomisk forsvarligt.

Skrevet af: Redaktionen

Med de rigtige løsninger og det rigtige setup kan man sikre de vigtigste data og afbalancere omkostningerne samt krav til oppetid fornuftigt og økonomisk forsvarligt. Nøgleordene er backup, databaseovervågning via en proaktiv partner samt implementering og forankring af ens strategi omkring datasikkerhed og Disaster Recovery.

Hvis din virksomhed benytter Oracle-databaser, har du flere muligheder for at sikre dig selv imod langt de fleste årsager til nedetid og/eller tab af data. En mulighed er Oracle's «Maximum Availability Architecture», men det kan hurtigt være en stor omkostning. 

Du skal gøre op mig dig selv, hvad tab af data koster i tabt omsætning og/eller i direkte og indirekte omkostninger samt hvor mange data, din virksomhed kan tåle at miste? Hvis den overhovedet kan tåle at miste noget?

Læs sagen: SYSCO hjalp Helse Nord til succes med ny Oracle-platform >

SYSCO har god erfaring med miljøer med høj tilgængelighed

Har du brug for 100 procent oppetid 24/7 på alle data og systemer? SYSCO har den erfaring og ekspertise, der giver virksomheder et tilpasset miljø med høj tilgængelighed til en bæredygtig pris. Vi hjælper både små og store virksomheder med at finde den rigtige løsning til den rigtige pris. 

  • Et vigtigt spørgsmål du skal stille, er om din virksomhed har sikret dataene godt nok ift. oppetid og minimering af datatab, hvis der skulle ske noget uforudset?
  • Hvis ja, er det rigtig godt, men har du testet og verificeret løsningen?
  • Har du tillid til, at løsningen vil fungere, hvis ulykken bliver en realitet?
  • Og hvem skal stå op klokken 3 om natten for at få systemerne op at køre igen?
  • Hvad med applikationerne? Noget der skal ændres på dem?
  • Hvor lang tid tager en restore?

Med SYSCOs databaseovervågning sørger vi for at overvåge om der sker løbende backup med de anbefalede intervaller samt holder øje med at både standby løsninger og clustrede løsninger er funktionsdygtige. 

Udarbejd en strategi for datasikkerhed og Disaster Recovery

Baseret på vores lange erfaring tilbyder SYSCO en service, der er yderst relevant for alle virksomheder, der kører Oracle-databaser. Tjenesten verificerer, om løsningen til Disaster Recovery efter en "katastrofe" virker. Vores anbefaling er at verificere løsningen to gange om året for at sikre minimalt datatab og mindst mulig nedetid. Denne service kaldes for Disaster Recovery test. 

Hvorfor er det klogt at indgå en Managed Services aftale med SYSCO?

Tryghed, Tryghed, Tryghed! Når man investerer mange penge i en databaseløsning, skal man også stole på, at løsningen er optimalt opsat, og at miljøet bliver varetaget efter virksomhedens behov. Derudover får man en form for forsikring ift. at kunne sige, at løsningen er blevet verificeret og stemplet OK.

Læs mere om, hvordan din virksomhed skal håndtere et databasenedbrud? >

Læs om, hvordan vi arbejder med drift og overvågning af -systemer>

Vil du have mere information omkring vores Managed Services løsning og vores strategi for datasikkerhed og Disaster Recovery?

KONTAKT OS