Borås Elnät reducerer Oracle-omkostninger med 35 procent årligt

Eagle Cliff Falls, at Havana Glen Park in the Finger Lakes Region of New York State.

Borås Elnät AB oplevede ydelsesudfordringer for sine tredjeparts Oracle-applikationer (Billing, NIS - & Maintenance System), hvilket resulterede i lange svartider for brugere såvel som forretningen. Dette betød, at Borås Elnät´s IT-drift blev belastet i forhold til at optimere miljøer og forsøge at ændre koder på applikationssiden.

Skrevet af: Frank Vikingstad, SYSCO

Borås Elnät havde utilstrækkelig ekspertise internt omkring Oracle og var derfor afhængig af en applikationsudbyder, som kunne løse potentielle udfordringer. Borås Elnät oplevede dog også lange svartider og utilstrækkelig Oracle-kompetence fra denne udbyder.

Borås Elnät oplevede en flygtig driftsplatform, der bestod af en HP Gen9 ESXi-klynge med tilhørende 3-par SAN, hvor VM Ware 6.5 blev brugt, og hvor kun én produktionsserver var tilgængelig med kontinuerlig tredjeparts-backup.

Løsning baseret på Oracle Managed Services
Den komplette løsning var baseret på, at SYSCO leverede Oracle Managed Services som en skalerbar, komplet HAA-service inden for Borås Elnät-firewall med tilhørende muligheder for at koble sig op på offentlige PaaS-tjenester fra Oracle.

Tjenesten består af fysisk adskilte SYSCO-apparater (Produktion + Disaster Recovery), databeskyttelse for hardwarefejl og logiske fejl samt en løsning, der er forberedt til SYSCO Digital Utility Innovation Platform.

Via denne løsning opnåede Borås Elnät bedre redundans med Disaster Recovery, en bedre proaktiv overvågning af Oracle, reducerede licensudgifter og ikke mindst enkelhed – SYSCO tager sig af alt, hvad der påvirker Oracle til en fast månedlig pris.

For at sikre, at SYSCOs anbefalede løsning blev leveret som lovet, fik Borås Elnät muligheden for et Proof Of Concept i sit datacenter, der omfattede migrering af produktionsfragt til en af ​​deres Oracle-applikationer. Borås Elnät oplevede denne “prøvemulighed” som meget vellykket med en uventet kort og kvalitativ implementeringsplan og en tilhørende migration af produktionsbelastninger.

Resulteret i en omkostningsbesparelse på 35 procent årligt
Borås Elnät er meget tilfreds med en hurtig og kvalitativ implementering fra deres eksisterende platform til den nye. Ydeevnen er forbedret markant med en reduktion af svartider på 98 procent, hvilket betyder, at applikationsudbydernes grænseflader og UX har en helt anden brugeroplevelse.

Driften er nu kontinuerligt stabil, og SYSCO leverer en hurtig, kvalitativ og permanent service.

Borås Elnät samlede Oracle-omkostninger er blevet reduceret med 35 procent årligt. Ydermere er der frigjort plads i deres eksisterende SAN, VM-ware-licenser samt Microsoft OS-licenser.

Borås Elnät har nu en komplet Managed Service on-prem aftale, som har skabt enkelhed i ansvarsgrænser. Applikationsudbyderens applikationer har nu en kontinuerlig høj ydeevne, hvilket har løst nogle af deres udfordringer. Ydermere er en løsning skabt, så den let kan flyttes til Oracle Public Cloud.

SYSCO har skabt en sikker og bekymringsfri hverdag for Borås Elnät, når det kommer til drift og vedlighold af Oracle & RedHat. SYSCO har domæneekspertise inden for energi og kender de fleste af markedets applikationer og udfordringer, hvilket betyder, at de går er villige til at et skridt længere end en almindelig driftspartner.
Borås Elnät AB, oktober 2020

Ønsker du en uforpligtende samtale omkring, hvordan SYSCO kan hjælpe dig med jeres Oracle platform?

KONTAKT OS